Containere 22.-29. april

Som vanlig har vi bestilt felles containere nå i forbindelse med vårpussen. Det kommer som vanlig containere for hageavfall og blandet avfall. De utplasseres på de vanlige plasseringene i rundkjøring Tingvegen og på indre område mellom Fjøsmestervegen 30 og 24. Containere vil bli tømt og nye vil bli utplassert, så bruk hodet og ta hensyn
Nytt av året er at det også utplasseres containere for EE-avfall. 

NB! For å unngå at containere ikke blir tømt eller at vi får høye gebyr for ekstrasortering må regler for avfall følges:

  • I container for blandet avfall er det diverse som ikke skal kastes: EE-avfall, impregnert trevirke, maling og annet farlig avfall. Se her for oversikt.
  • I container for hageavfall skal det kastet kun hageavfall (gress, løv, kvist etc.) og ikke jordmasser, stein og plast.
  • I år er det egen container for EE-avfall. Det betyr alt elektrisk og elektronisk utstyr som benytter strøm eller batteri. For eksempel hvitevarer, brunevarer, datautstyr, lamper, småelektronikk, kabler og ledninger.
  • Det er viktig at containere ikke fylles over kanten.
  • Avfall fra oppussing skal ikke i fellescontaineren. Dette må den enkelte håndtere selv.

Oppdatering 22/4.

På grunn av stor pågang med EE-avfall har vi plassert ut to blå søppelsekker ved de respektive EE-avfallsområdene der dere kan legge større elektriske gjenstander mens dere venter på tømming av de små beholderne.