Nyttig info

Garasjer og parkering

Beboere i Tingsletta BRL kan søke om å få tildelt garasjeplass. Vi har for tiden 126 + 38 garasjeplasser tilgjengelig for våre beboere.

Mer info

Nøkler

Hus

Nøkler er den enkelte beboers ansvar og alle tilleggsnøkler og erstatningsnøkler må ordnes av beboer selv. Dette gjelder også evt. skifte av låssylinder. Borettslaget har ikke universalnøkkel eller mulighet til å låse seg inn i leilighetene.

Garasje

Hver enkelt leietaker av garasjene er ansvarlig for vedlikehold og utskifting av lås og nøkler. Samme antall nøkler skal leveres inn som ble utlevert. 

TV og internett

Tingsletta BRL har fra 15. juni 2018 avtale med NTE og Altibox om leveranse av bredbånd og TV. 

Grunnpakken inngår i husleien og består av 200/200Mbit fiberbredbånd og en TV-pakke med standardkanaler og 20 poeng til å velge egne kanaler.

Mer info

Forsikring

Tingsletta Borettslag har avtale med Gjensidige forsikring om boligforsikring.

Andelseier melder skade til skadetingsletta@tobb.no eller tlf. 73 83 15 00

Les mer her

 

Ansvarsfordeling vedlikehold

Styret har utarbeidet en oversikt over ansvarsforhold for diverse vedlikehold av bygg og andeler. Dette kommer i tillegg til relaterte punkter i våre vedtekter

Maling

Hvis man ønsker maling i borettslagets farger, ta kontakt med noen i styret. Malekost og annet utstyr må man besørge selv. Alle boder, skillevegger og rekkverk skal være i rekkas farge om de males.

Mer info

Henger

I perioden mai-oktober står det en henger for hageavfall utplassert. Denne tømmes ukentlig og flyttes samtidig mellom øvre og nedre område.

Mer info