Prosjekter

Hvordan påvirker det deg?

Hvordan påvirker det deg?

På selve inspeksjonsdagen (mandag uka før rørfornying) trenger man tilgang til sluk og avløpsrør i kjeller. Det er derfor viktig å rydde unna ting som står i veien på forhånd for å lette arbeidet med inspeksjon. Tilgang til leiligheten vil bli sikret ved utkvittering av nøkler eller at beboer er hjemme til enhver tid. Vi gjør oppmerksom på at andelseiers lovpålagte plikt til å gi tilgang til nødvendig vedlikehold som utføres i regi borettslaget.

Selve rørfornyingen varer fra mandags morgen til fredag i uka etter inspeksjon. Hovedutfordringen for alle beboere vil være at rekka er uten vann og avløp i denne perioden, mens rørfornyingen utføres. Det betyr INGEN bruk av vann og avløp da dette kan medføre at rørfornyingen kollapser og at avløpsrøret under kjellergulv langs hele rekka må pigges opp og byttes.

Det vil bli etablert midlertidige toalettløsninger for de som til enhver tid er påvirket av rørfornyingen og toalett med servant i kjelleren i Stallmestervegen 8 holdes tilgjengelig for bruk. Ellers oppfordrer vi alle til å innrette seg så godt de kan ved hjelp fra naboer, familie etc. Ønsker man å reise bort eller flytte ut denne uken er det mulig så lenge arbeiderne har fått nøkkel og tilgang til leiligheten. Tenk gjerne på om din nabo har behov for ekstra hjelp og om du selv kan hjelpe.

Hvis noen har spesielle behov, eller trenger hjelp til å finne en løsning den uka dette pågår for deres rekke, ikke nøl med å ta kontakt med styret, så skal vi hjelpe så godt vi kan.

 

Kontaktinfo styret